"Hoe zorg je ervoor dat privacy en innovatie niet alleen samengaan, maar elkaar ook versterken?"

Saskia Vermeer - de Jongh

Partner / Advocaat

Saskia Vermeer - de Jongh

Saskia Vermeer - de Jongh

Digital, Cyber & Privacy / Amsterdam

Achtergrond

Saskia is sinds 2007 advocaat en sinds 2011 werkzaam bij HVG Law binnen de praktijkgroep Digital, Cyber & Privacy. In 2019 werd zij benoemd tot partner. Saskia heeft jarenlange ervaring op het gebied van het opstellen en het uitonderhandelen van IE- en ICT-contracten.

Expertise

Saskia werkt intensief samen met verschillende specialisten op het gebied van wereldwijde IT implementatietrajecten en IP herstructureringen. Daarnaast adviseert ze cliënten inzake (grensoverschrijdende) privacy projecten.

Aanvullende informatie

Saskia is in 2006 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2006 heeft zij tevens gestudeerd aan de University of North Carolina, USA. In 2013 heeft Saskia de postacademische Grotiusopleiding Informaticarecht met succes afgerond. Ze is zowel CIPP/E als CIPP/M (certified International privacy professional Europe/Manager) gecertificeerd.

Voordat Saskia in dienst trad bij HVG Law, is zij werkzaam geweest bij Clifford Chance LLP. Zij heeft verschillende secondments gedaan, waarbij zij onder meer 6 maanden werkzaam is geweest in Londen, UK.

Saskia geeft regelmatig presentaties en trainingen op het gebied van IE, ICT en privacy. Zij is docent internetrecht bij Lectric, NCOI.

Ze is lid van Platform Outsourcing Nederland (PON), de vereniging Privacyrecht, de IAPP en de vereniging Sport en Recht. In 2006 ontving zij de Prof. Mr. N.J.P. Giltay Veth scriptieprijs van de vereniging van Sport en Recht.

Saskia heeft meerdere publicaties op haar naam staan.Contact information

saskia.de.jongh@hvglaw.nl +31 6 29 08 38 50