Legal Ope­ra­ti­ons

Door een optimale combinatie van mensen, processen en technologie een efficiënte juridische functie creëren

Een nieuwe kijk op de juridische functie

Gedreven door mensen, geleid door processen, ondersteund door technologie. Zo houden we oog voor vandaag en richten we onze blik op de toekomst. Onze HVG Law Legal Operations-teams ondersteunen juridische afdelingen bij hun transformatie.

 

Transformatiedruk op juridische afdelingen
Bedrijven worden vandaag de dag geconfronteerd met toenemende kosten en meer complexe regelgeving. De bedrijfsjurist wordt gevraagd om meer werk te doen met minder middelen, maar wel ervoor te zorgen dat de (juridische) risico’s gemitigeerd zijn. Hierin zoeken steeds meer General Counsels naar nieuwe manieren om de juridische functie te moderniseren en zo waarde toe te voegen aan de organisatie. Voor juridische afdelingen kan het lastig zijn om te bepalen hoe ze dit proces moeten beginnen, waar ze zich op moeten richten, welke middelen kunnen worden ingezet en wat de definitie van succes is. Dit is waar HVG Law helpt.

 

Wat HVG Law voor u kan doen
De advocaten en consultants van HVG Law pakken de problemen van vandaag aan en helpen de toekomst vorm te geven met een strategie voor de juridische afdeling. Van juridisch advies en legal operations tot managed services, wij bieden de diensten die de juridische afdeling nodig heeft om het bedrijf beter in staat te stellen en extra waarde te creëren.

 

Hoe HVG Law helpt

Bij HVG Law geloven we dat de antwoorden liggen in samenwerking, strategie en het creëren van een ecosysteem dat is gevormd voor de toekomst. Wij maken gebruik van onze bestaande cross-functionele relaties en onze wereldwijde, multidisciplinaire aanpak om de juiste mensen op de juiste plaatsen met elkaar te verbinden door middel van een workflow ondersteund door technologie, waarbij de juridische functie in het gehele bedrijfsproces wordt verweven. Met multidisciplinaire teams die HVG Law-cliënten helpen zakelijke uitdagingen aan te pakken die verder gaan dan de juridische functie, leveren wij diensten voor vandaag en passen wij strategieën aan voor de toekomst.

 

Onze dienstverlening

"Zorgen dat uw juridische functie klaar is voor de toekomst, daar sta ik voor."

Clai­re van Zwam

[email protected] +31 6 55 44 25 17