Legal Mana­ged Ser­vi­ces

Door samenwerking de werkdruk van de juridische afdeling verlichten

Onze dienstverlening nader toegelicht

Juridisch werk is kostbaar, maar door het efficiënt inzetten van alternatieve juridische dienstverleners kan dit beter, goedkoper en sneller worden geregeld

Managed Services is een term die je steeds vaker hoort wanneer het aankomt op het efficiënter inrichten van bestaande processen.

HVG Law legt zich toe op het verlenen van Legal Managed Services om onze cliënten hier zo goed mogelijk bij te helpen. Wij verstaan hieronder dat gestandaardiseerde taken en werkzaamheden die veel tijd kosten worden gedaan door een (externe) juridische dienstverlener.

Duur? Juist niet, doordat wij deze taken hebben geautomatiseerd kunnen deze op een snelle manier worden uitgevoerd door onze advocaten óf bij de juristen in een van onze Centers of Excellence in Polen, India, Spanje, UK en Argentinië

Wat we regelmatig doen voor klanten

Waarom Legal Managed Services bij HVG Law?

  • Do more with less: kosten efficiëntie door een offshoring model.
  • Holistisch overzicht: configureerbare dashboards en alle werkprocessen, documenten en activiteiten op één plaats (volledige audit trail)
  • Combinatie van juridische inhoud met proces optimalisatie

Voorbeelden

  • Voor een klant uit de Financial Services sector monitoren wij wereldwijd de relevante wettelijke bepalingen en hun wijzigingen en maken deze op gestructureerde wijze beschikbaar in regelmatige updates – op dagelijkse basis (Regulatory Mapping and Legal Research)
  • Voor een klant in de outsourcingsmarkt doen wij onderzoek naar sanctiewetgeving en op welke accounts dit wereldwijd van toepassing is.
  • Voor een klant die door fusie samen is gegaan met een ander bedrijf leveren wij legal project managers om de juridische integratie van documenten, processen en compliance vereisten op een soepele manier te laten verlopen.

"Succesvol veranderen van de juridische functie ligt in het vinden van de juiste combinatie van mensen, processen en ondersteunende technologie."

Eric Groenen

eric.groenen1@hvglaw.nl +31 6 29 08 39 44