Wij doen zaken zoals u graag zaken doet.
Snel, pragmatisch en doortastend

Wij doen álle zaken die een organisatie in vorm houden. Van reorganisaties tot overnames, van compliance tot procedures. U doet zaken met advocaten en notarissen die samenwerken. Met u en met elkaar, op het hoogste niveau. Wij adviseren én procederen.

Over ons kantoor

HVG Law behoort in Nederland tot de top van de Nederlandse advocatuur. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt. Wij zijn bij uitstek een kantoor van deze tijd: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten.

Kernactiviteiten

Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn actief op alle rechtsgebieden en sectoren die voor het bedrijfsleven, bestuurders, aandeelhouders en overheden relevant zijn en hebben kennis van uw business én markt. Wij doen zaken vanuit de volgende expertises: Commercial agreements, Competition & Regulated markets, Compliance, Corporate M&A, Corporate restructuring, Digital, Cyber & Privacy, Energy & Utilities, Finance law, Financial services, Financial regulatory, Government & Public, Health & Life sciences, Insolvency & Restructuring, Labor & Employment, Pensions en Real Estate.

Kracht van HVG Law

HVG Law biedt, met meer dan 150 toegewijde en pragmatische advocaten en (kandidaat-)notarissen, hoogwaardig juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat uw vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.

Bovendien verschaft onze sectorfocus ons toegang tot actuele kennis en inzichten ten aanzien van een brede waaier van marktsectoren. Zodoende treft u in onze adviseurs niet alleen gesprekspartners die weten wat er in uw markt speelt, maar ook begrijpen wat dat voor uw onderneming betekent.

Onze aanpak

HVG Law doet zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, snelheid en cliëntgerichtheid voorop staan. Tevens hechten wij veel waarde aan open communicatie en transparantie en zijn bereid om een stap extra te zetten om u verder te brengen. Tot onze cliëntenkring rekenen wij nationale en internationale ondernemingen, overheden en non-profit instellingen.

In Nederland en over de grens

Met ruim 150 toegewijde en pragmatische advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn wij actief op alle rechtsgebieden en sectoren die voor het bedrijfsleven, bestuurders, aandeelhouders en overheden relevant zijn en hebben kennis van uw business én markt. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, New York, Chicago en San Jose (Donahue & Partners LLP in de VS) zijn wij in staat onze nationale en internationale cliënten oplossingen te bieden voor juridische vraagstukken.

Internationaal

HVG Law maakt deel uit van het global EY Law netwerk met meer dan 3.500 professionals, 2400 juridische adviseurs en 1100 managed services professionals, die actief zijn vanuit 84 landen wereldwijd.

Heeft u een vraag over onze dienstverlening?

Eva Verhoef

eva.verhoef@hvglaw.nl +31 6 29 08 47 77