HVG Logo

 

Wij doen zaken zoals u graag zaken doet. Snel, pragmatisch en doortastend

Wij doen álle zaken die een organisatie in vorm houden. Van reorganisaties tot overnames, van compliance tot procedures. U doet zaken met advocaten en notarissen die samenwerken. Met u en met elkaar, op het hoogste niveau. Wij adviseren én procederen.

Over ons kantoor

In Nederland behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en notariaat. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt. Wij zijn bij uitstek een kantoor van deze tijd: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten.

Kernactiviteiten

Wij doen zaken op het gebied van: Corporate & Commercial, Corporate/M&A, Corporate Recovery & Insolvency, Real estate, Financial Services, Labor & Employment law en IP, IT & Data Protection.

Daarnaast richten wij ons op specifieke sectoren: Health & Life sciences, Energy, Technology, Private equity, Financial services en Real estate.

Kracht van HVG Law

Wij kunnen u een multidisciplinaire aanpak bieden. Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat uw vraagstukken integraal te benaderen; niet alleen juridisch, maar ook financieel en fiscaal.

Bovendien verschaft onze sectorfocus ons toegang tot actuele kennis en inzichten ten aanzien van een brede waaier van marktsectoren. Zodoende treft u in onze adviseurs niet alleen gesprekspartners die weten wat er in uw markt speelt, maar ook begrijpen wat dat voor uw onderneming betekent.

Onze aanpak

HVG Law doet zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, snelheid en cliëntgerichtheid voorop staan. Tevens hechten wij veel waarde aan open communicatie en transparantie en zijn bereid om een stap extra te zetten om u verder te brengen. Tot onze cliëntenkring rekenen wij nationale en internationale ondernemingen, overheden en non-profit instellingen.

In Nederland en over de grens

Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn wij actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en instellingen relevant zijn. Wij opereren zowel op nationale als internationale schaal met lokale kantoren in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, New York, Chicago en San Jose.

Internationaal

HVG Law maakt deel uit van het global EY Law netwerk met meer dan 2.300 juridische professionals die actief zijn in 84 landen wereldwijd.