Legal Enti­ty Mana­ge­ment

Voldoe wereldwijd op (kosten)efficiënte wijze aan verplichtingen van de rechtspersoon

Onze dienstverlening nader toegelicht

Een holistische benadering tijdens de gehele levenscyclus van de rechtspersoon

Onze wereldwijde Entity Compliance en Governance-diensten (ECG) zorgen voor meer efficiëntie en het besparen van kosten wanneer het aankomt op het beheer van de vennootschappen binnen uw groep. Door gebruik van de nieuwste technologieën, samenwerking met lokale kantoren en met Centers of Excellence in Polen, India, UK en Argentinië kunnen we wereldwijd ondersteunen in het beheren van uw vennootschappen.

Waarom legal entity management bij HVG Law?

  • Kostentransparantie. Doordat we de processen wereldwijd hebben gedigitaliseerd en geautomatiseerd, weet u op jaarlijkse basis precies wat legal entity management gaat kosten.
  • Risicobeheersing door inzicht. Ons systeem geeft de mogelijkheid om rapporten uit te draaien en een audit trail te hebben van alle werkzaamheden die wereldwijd worden gedaan.
  • Strategische sourcing. Beter gebruik van inhouse counsel om meer aandacht te besteden aan strategische taken.
  • Kwaliteit. Een globale dienstverlener met een bewezen staat van dienst en tientallen tevreden klanten.

Wat we regelmatig doen voor klanten

We verlenen diensten die de volledige cyclus van een juridische entiteit omvatten – van oprichting tot opheffing – alles centraal beheerd, waardoor uw teams meer tijd overhouden voor complex werk. Wij verzorgen de compliance-taken van uw dochterondernemingen en faciliteren event-driven wijzigingen, zoals de benoeming van bestuurders – maar staan ook klaar om u daarbuiten bij te staan. Als wereldwijd full service advocatenkantoor kunnen wij u te allen tijde ondersteunen met juridische advies.

Voorbeelden

  • Voor een client in technologie industrie hebben we de processen omtrent corporate compliance gestandaardiseerd en geautomatiseerd (55 jurisdicties, 600 entiteiten). De kostenbesparing op jaarlijkse basis is tussen 15% – 20%.
  • Op het gebied van corporate housekeeping bedragen de besparingen voor onze cliënten altijd meer dan 15 procent.

"Via ons wereldwijde EY Law netwerk ondersteunen wij ondernemingen om efficiënt aan alle compliance verplichtingen te voldoen."

Arie Dirk de With

arie.dirk.de.with@hvglaw.nl +31 6 21 25 18 84