"De werkgever- werknemer relatie is veel meer dan alleen een arbeidsovereenkomst. Een multidisciplinaire aanpak is essentieel."

Laila Berrich

Partner / Advocaat

Laila Berrich

Laila Berrich

Labor & Employment | Rotterdam

Achtergrond

Laila Berrich is in 2021 als partner gestart bij HVG Law en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van het arbeidsrecht. Zij heeft bij meerdere vooraanstaande advocatenkantoren gewerkt alsook in het bedrijfsleven. Voordat Laila advocaat werd, was zij werkzaam bij één van de big four kantoren als fiscalist gespecialiseerd in international mobility.

Expertise

Laila is naast het arbeidsrecht ook gespecialiseerd in het pensioenrecht. Ze adviseert ondernemingen op het gebied van het arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht, flexibele arbeidsrelaties en pensioenrecht. Zij is in dat kader regelmatig betrokken bij overnames en fusies. Laila richt zich op de werkgever- werknemer relatie in de breedste zin. Zij focust zich daarbij onder andere op individueel en collectief arbeidsrecht en is vaak betrokken bij complexe werknemer participatie programma’s, management overeenkomsten en overgang van onderneming.

Aanvullende informatie

  • Certified Pension Lawyer (VU Amsterdam)
  • PALA, postgraduate employment law track (Erasmus Universiteit Rotterdam)
  • Dutch Law and Business Law (Universiteit Leiden)
  • Voorzitter van de geschillencommissie bedrijfstakpensioenfonds Architecten


Contact information

[email protected] +31 6 51 29 50 51