Sha­re Logis­tics B.V.

HVG Law adviseerde Share Logistics B.V. bij de aankoop van alle aandelen in de VN Logistics groep

Transactie

Share Logistics is een grote Nederlandse expediteur die een compleet aanbod biedt van eersteklas deur-tot-deur logistieke diensten, voornamelijk actief in de lucht- en zeevracht. Share Logistics heeft een gerenommeerde reputatie opgebouwd door zich te richten op specialismen, op complexe diensten met hoge marges in aantrekkelijke branches: industrie, algemene vracht, verhuizing, kassenbouw, live-event logistiek, agrarische grondstoffen, olie en gas, farmaceutische producten en scheepsreserveonderdelen.

Share Logistics bedient met een wereldwijd team van meer dan 250 logistieke experts een divers en loyaal klantenbestand met een beperkte klantconcentratie en een repetitief karakter, bestaande uit zowel blue-chips als het midden- en kleinbedrijf.

De VN Logistics groep is een geïntegreerde logistieke dienstverlener, voornamelijk gespecialiseerd in chemicaliën, hernieuwbare energiebronnen (bijvoorbeeld zonnepanelen en batterijen), cosmetica, directe verzendingen en e-commerce industrieën.

Met de aankoop van de VN Logistics groep heeft Share Logistics zich verzekerd van een sterke partner, waardoor de groep haar activiteiten in de toekomst nog verder kan uitbreiden en ontwikkelen.

"Deze transactie laat de ambitie van Share Logistics zien om niet enkel de bestaande business te consolideren, maar ook nieuwe kansen in de markt te grijpen."

Sijmen de Lange

[email protected] +31 6 29 08 37 50