"Complexe vastgoedtransacties vereisen juridische doch praktische kennis."

Thérèse Fraai

Associate Partner / Advocaat

Thérèse Fraai

Thérèse Fraai

Real Estate | Rotterdam

Achtergrond

Thérèse is Assiociate Partner bij HVG Law en sinds 2001 werkzaam binnen de expertise Real Estate met bijzondere aandacht voor het huurrecht.

Expertise

Thérèse is gespecialiseerd in het huurrecht van zowel bedrijfs- als woonruimte. Zij treedt op voor zowel verhuurders als huurders en richt zich voornamelijk op het begeleiden van transacties en het adviseren, onderhandelen en procederen in complexe huurzaken, waaronder herontwikkelingen, renovaties, gebreken, huurbeëindigingen en ontruimingen, indeplaatsstellingen en huurprijsaanpassingen. Tot haar cliëntenkring behoren onder meer ontwikkelaars, beleggers, pensioenfondsen, woningcorporaties, retailers en horecaondernemers, overheden, banken en makelaars.

Omdat Thérèse regelmatig doceert en publiceert op haar vakgebied is zij in staat vanuit diepgaande juridische kennis op praktisch wijze te adviseren en transacties te begeleiden.

Aanvullende informatie

Thérèse is lid van de Vereniging van Huurrechtadvocaten en doceert regelmatig op haar vakgebied (o.a. aan de Universiteit van Utrecht). Daarnaast is Thérèse vaste medewerker van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte (TvHB) en het Tijdschrift voor de Procespraktijk (TvPp). Zij is voorts coauteur van het boek Garanties in de rechtspraktijk, in 2015 uitgegeven door Wolters Kluwer. Thérèse is verder vaste gecommitteerde bij de afstudeerzittingen van de Juridische Hogeschool Avans-Fontys.Contact information

[email protected] +31 6 13 87 28 16