"Eerlijke concurrentie; waar liggen de grenzen voor u en uw concurrenten?"

Wouter Jans

Advocaat

Wouter Jans

Wouter Jans

Competition & Regulated Markets | Amsterdam

Achtergrond

Wouter Jans is sinds augustus 2022 werkzaam bij HVG Law. Wouter is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van mededingingsrecht en marktregulering. Voor zijn indiensttreding bij HVG Law was hij als advocaat werkzaam bij een boutiquekantoor dat zich exclusief op deze rechtsgebieden toelegt.

Expertise

Vanuit zijn multidisciplinaire achtergrond adviseert Wouter over alle facetten van het mededingingsrecht. Hij is betrokken (geweest) bij diverse civiele en bestuursrechtelijke procedures op het gebied van het mededingingrecht. Ook publiceert Wouter graag over nieuwe ontwikkelingen in zijn vakgebied.

Aanvullende informatie

Wouter is in 2018 afgestudeerd in Law and Economics (LL.M.) aan de Universiteit Utrecht en in Economics and Business (MSc) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voorafgaand aan zijn werk binnen de advocatuur deed Wouter ervaring op bij een internationaal consultancykantoor en het economische bureau van de Nederlandse mededingingsautoriteit (ACM).

Hij is toegelaten tot de Amsterdamse Orde van Advocaten en lid van de Vereniging voor Mededingingsrecht.Contact information

[email protected] +31 6 21 25 21 95