Bos­Daal­en Groep

HVG Law adviseerde de aandeelhouder van de BosDaalen groep bij de verkoop van alle aandelen aan LOGISTEED

Transactie

BosDaalen is een specialist in het geconditioneerd vervoer van groenten, fruit, bloemen en planten van en naar Duitsland, Zwitserland en Noord-Frankrijk. Het bedrijf onderscheidt zich door het verzorgen van zowel groupage als complete vrachten op een snelle, zorgzame en doeltreffende manier. Naast het vervoer biedt BosDaalen ook diensten op het gebied van (gekoelde) opslag, cross-docking, stickeren en palletiseren van verschillende soorten zendingen aan.

Met de verkoop aan LOGISTEED heeft BosDaalen zich verzekerd van een sterke partner die haar in staat stelt de business nog verder uit te breiden en ontwikkelen.

"We hebben een passie voor de transport- en logistieke sector, wat blijkt uit ons track record met meer dan 20 deals in deze branche in de afgelopen jaren. Wij zijn trots op basis van die ervaringen bij te mogen dragen aan deze transactie. Een prachtig familiebedrijf met een lange geschiedenis die zijn voortbestaan voor volgende generaties heeft veiliggesteld met LOGISTEED als nieuwe partner. "

Sijmen de Lange

[email protected] +31 6 29 08 37 50