"Een gezonde ontwikkeling van een onderneming vraagt om een solide juridische basis."

Bart Wolters

Partner / Advocaat

Bart Wolters

Bart Wolters

Corporate M&A | ESG / Rotterdam

Achtergrond

Bart is partner bij HVG Law en heeft meer dan 18 jaar ervaring met nationale en internationale ondernemingsrechtelijke transacties en is gespecialiseerd in: (i) fusies en overnames, (ii) joint ventures en contractuele partnerships en (iii) commerciële contracten en outsourcing van bedrijfsprocessen.

Expertise

Bart richt zich met name op en heeft een ruime ervaring in de volgende sectoren: (i) leisure & hospitality, (ii) consumer products & retail en (iii) technology & platform companies. Bart is lid van de EY Consumer Products & Retail sectorgroep.

Gedurende twee jaar is Bart werkzaam geweest op de Dutch Legal Desk in Londen, waar hij werkte voor Engelse multinationals en investeringsfondsen.

Bart is lid van het Platform Outsourcing Nederland (PON).

Aanvullende informatie

Bart is in 2001 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht in de studierichting privaatrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast heeft hij in 2000 een uitwisselingsprogramma gevolgd aan de rechtenfaculteit van de universiteit van Exeter, Verenigd Koninkrijk. Bart is sinds november 2001 werkzaam bij HVG Law en heeft van augustus 2005 tot augustus 2007 gewerkt op het kantoor van HVG Law in Londen. Bart heeft in juni 2008 de post-doctorale opleiding ‘Corporate Law’ van de Grotius Academie cum laude afgerond.

 Contact information

[email protected] +31 6 29 08 40 35