"Een gezonde ontwikkeling van een onderneming vraagt om een solide juridische basis."

Bart Wolters

Partner / Advocaat

Bart Wolters

Bart Wolters

Corporate M&A | Commercial agreements / Rotterdam

Achtergrond

Bart is partner Corporate/M&A en is werkzaam in de nationale en internationale ondernemingsrechtelijke adviespraktijk. Hij houdt zich voornamelijk bezig met fusies en overnames, outsourcing, commerciële contracten, internationale herstructureringen en financiering en zekerheden.

Expertise

Bart heeft ruime ervaring met het begeleiden van (internationale) overname-transacties, internationale herstructureringen en financieringstransacties. Daarnaast heeft Bart veel ervaring met complexe outsourcing transacties (BPO). Bart is lid van Platform Outsourcing Nederland.

Bart was gedurende een periode van twee jaar werkzaam op de Dutch Legal Desk van HVG Law in Londen waar hij zich onder meer bezig hield met de structurering van nieuwe ondernemingen met een notering aan de Alternatieve Investments Market (AIM) van de London Stock Exchange. Daarnaast heeft hij gewerkt aan herstructureringen en financieringen van Nederlandse entiteiten van voornamelijk Engelse beursgenoteerde multinationals.

Aanvullende informatie

Bart is in 2001 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht in de studierichting privaatrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast heeft hij in 2000 een uitwisselingsprogramma gevolgd aan de rechtenfaculteit van de universiteit van Exeter, Verenigd Koninkrijk. Bart is sinds november 2001 werkzaam bij HVG Law en heeft van augustus 2005 tot augustus 2007 gewerkt op het kantoor van HVG Law in Londen. Bart heeft in juni 2008 de post-doctorale opleiding ‘Corporate Law’ van de Grotius Academie cum laude afgerond. Bart is sinds 2013 partner Corporate/M&A.Contact information

bart.wolters@hvglaw.nl +31 6 29 08 40 35