"Complexe vastgoedfinanciering vereist juridische en fiscale expertise."

Sander van Leeuwen

Partner / Advocaat

Sander van Leeuwen

Sander van Leeuwen

Real Estate / Amsterdam

Achtergrond

Sander van Leeuwen is een Partner bij HVG Law en is sinds 2000 werkzaam binnen de expertise Real Estate. Hij is gespecialiseerd  in vastgoedtransacties (share en asset deals), project- en herontwikkeling en huurrecht.

Expertise

Sander heeft ruime ervaring in het begeleiden van vastgoedtransacties, waaronder het verrichten van juridische due diligence onderzoek en het verzorgen van en onderhandelen over de benodigde contractsdocumentatie.

Hij adviseert zijn klanten met betrekking tot het door hen gehouden of gehuurde (commerciële) vastgoed en de relevante juridische aspecten daarvan. Hierbij kan worden gedacht aan het adviseren over huurrelaties, gebreken ter zake van het vastgoed, de (duurzame) energievoorziening en geschillen met derden.

Door zijn praktijkervaring en zijn Master of Real Estate opleiding neemt hij bij zijn advisering ook altijd de commerciële en financiële belangen in aanmerking. Zijn klanten zijn beleggers, fondsen, projectontwikkelaars, gemeenten, family offices, eindgebruikers enz.

Aanvullende informatie

Sander heeft in 2004 de juridische specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goed (2004) afgerond.

Door het volgen van de MRE-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate (2008-2010) beschikt hij tevens over diepgaande financiële en commerciële vastgoedkennis.Contact information

sander.van.leeuwen@hvglaw.nl +31 6 29 08 30 69