"Een fusie of overname is ingrijpend omdat alle belangen moeten worden meegewogen."

Susan ten Haaf

Partner / Advocaat

Susan ten Haaf

Susan ten Haaf

Corporate M&A | Eindhoven

Achtergrond

Susan leidt de expertise Corporate M&A in Eindhoven. Zij is tevens co-founder van HVG Innovation, het team van gespecialiseerde advocaten en notarissen van HVG Law dat startups en scaleups begeleidt.

Expertise

Voorafgaande aan haar terugkeer naar HVG Law in Eindhoven in 2015, verwierf Susan aanzienlijke expertise als in-house counsel van respectievelijk VION Food Group (General Counsel van 2007-2013) en ASML (Deputy Company Secretary/ Director Legal Corporate en Compliance 2013-2015). Ze was betrokken bij een groot aantal corporate, commerciële en M&A transacties, alsmede bij daaraan gerelateerde (her)financieringstransacties en de besluitvorming daaromtrent. Ze verwierf ook diepgaande expertise in legal risk management en compliance programma’s.

De combinatie van haar ervaring als advocaat en in-house counsel stelt Susan in staat op te treden als een echte business partner en om de problemen van haar cliënten praktijkgericht op te lossen.

Aanvullende informatie

Na haar master in de rechten aan de Universiteit van Tilburg te hebben verkregen, begon Susan in 1998 haar carrière als legal adviser binnen de Corporate Secretaries Department van Unilever NV in Rotterdam. Ze werd vervolgens advocaat bij (de rechtsvoorganger van) HVG Law in Eindhoven, was betrokken bij vele regionale M&A transacties en verwierf expertise in insolventierecht en (corporate) arbeidsrechtelijke kwesties. In 2001 werkte Susan bij de Dutch Legal Desk van HVG Law, Donahue & Partners in New York en was betrokken bij grensoverschrijdende corporate transacties.

Susan werd op 1 juli 2017 benoemd tot partner.Contact information

[email protected] +31 6 55 44 21 91