Cor­po­ra­te restruc­tu­ring

Een goed begrip van de bedrijfsactiviteiten zorgt voor kunnen assisteren bij de implementatie van complexe herstructureringen

Experts in het optimaliseren van kansen, de juridische implementatie van bedrijfsstrategieën en het simplificeren van complexe aspecten van uw organisatie.

In de huidige wereld waarin juridische structuren vaak dermate gecompliceerd zijn geworden, biedt het Corporate Restructuring team van HVG Law zijn expertises aan door strategische, creatieve, maar vooral ook pragmatische oplossingen te bieden voor vennootschapsrechtelijke uitdagingen van onze cliënten. Bij onze dienstverlening streven wij ernaar om op te treden als een strategisch partner van onze cliënten.

Ons toegewijde Corporate Restructuring team heeft de middelen om uw organisatie wereldwijd te assisteren. Onze advocaten beschikken over de expertise om uw organisatie te begeleiden tijdens elke fase van de levenscyclus van uw bedrijf. Denk hierbij aan de oprichting, maar ook de verkoop van uw bedrijf.

Samen met andere specialisten binnen HVG Law en EY Tax, biedt onsCorporate Restructuring team maatwerk oplossingen aan voor diverse aspecten binnen het ondernemingsrecht, waaronder op het gebied van Carve-Outs, Corporate Governance, Intra-groep Transacties, Legal Compliance, Legal Entity Rationalization, Pre- & Post-Merger Restructuring en ten aanzien van diverse Supply Chain Aspecten.

 

Onze dienstverlening

“Om te kunnen beoordelen of de complexe aspecten van de juridische structuur van uw organisatie daadwerkelijk noodzakelijk zijn, is het van belang om de kern van uw bedrijfsactiviteiten te doorgronden.”

Frank Zandee

[email protected] +31 6 29 08 33 26