Sup­ply Chain

In de wereld van vandaag, waarin nieuwe regels elkaar in hoog tempo opvolgen en de economie turbulentie ondervindt, is verandering de enige constante

Onze dienstverlening nader toegelicht

Het transformeren en herontwerpen van processen

HVG Law opereert in een wereld die sneller verandert dan ooit tevoren. Stromen van goederen, kapitaal, arbeid en ideeën verlopen in steeds weer nieuwe patronen. Dit biedt zowel kansen als uitdagingen.

Verandering leidt tot bedrijfskansen op mondiale schaal: kansen voor het transformeren van bedrijfsactiviteiten, het opnieuw ontwerpen van processen en het realiseren van een sterkere marktpositie. Bedrijfstransformaties waarbij operationele en bedrijfsveranderingen worden afgestemd op de fiscale en juridische planning kunnen aanzienlijke besparingen opleveren en de aandeelhouderswaarde verhogen. Zo is een effectief exploitatiemodel (operating model effectiveness, of OME) een essentieel hulpmiddel voor toonaangevende ondernemingen.

Operating Model Effectiveness (OME)

HVG Law adviseert organisaties over een breed scala aan onderwerpen die verband houden met de effectiviteit van bedrijfsmodellen. Onze multidisciplinaire aanpak, gecombineerd met onze expertise, stelt organisaties in staat om de efficiëntie van hun operationele processen te verbeteren.

“Een multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat bedrijven het meeste halen uit hun operationele activiteiten.”

Huub Pleijsier

huub.pleijsier@hvglaw.nl +31 6 52 46 59 00