"Wij helpen investeringsfondsen en ondernemingen om hun doelstellingen te bereiken. "

Joska Tempel

Advocaat

Joska Tempel

Joska Tempel

Corporate M&A | Rotterdam

Achtergrond

Joska is werkzaam binnen de expertise Corporate M&A. Zij richt zich op fusies en overnames, private equity, joint ventures en herstructureringen.

Expertise

Joska is gespecialiseerd in het begeleiden van zowel private equity als strategische M&A-transacties (inclusief joint ventures en andere type samenwerkingen). Zij treedt daarbij op voor zowel private equity als strategische partijen. In de private equity sector heeft Joska gewerkt met meerdere PE huizen waaronder H2 Equity Partners, Torqx Capital Partners, BC Partners en JAC Capital.

De combinatie van haar ervaring als advocaat en in-house counsel stelt Joska in staat op te treden als een echte business partner en om de problemen van haar cliënten praktijkgericht op te lossen.

Aanvullende informatie

Joska is in 2013 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in de richting privaatrecht. Joska heeft daarnaast gestudeerd aan de University of Glasgow.

Voordat Joska zich in 2021 aansloot bij HVG Law is zij ruim vijf jaar werkzaam geweest als advocaat bij Houthoff in Rotterdam en is zij twee jaar werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij Rijk Zwaan in De Lier.

Joska is in 2021 opnieuw beëdigd als advocaat in arrondissement Rotterdam.Contact information

[email protected] +31 6 15 94 70 05