"Wij helpen investeringsfondsen en ondernemingen om hun doelstellingen te bereiken."

Joram van den Berg

Advocaat

Joram van den  Berg

Joram van den Berg

Corporate M&A | Rotterdam

Achtergrond

Joram is werkzaam binnen de expertise Corporate M&A. Hij richt zich op fusies en overnames, private equity, governance vraagstukken, joint ventures en herstructureringen. 

Expertise

Joram heeft ruime ervaring met het begeleiden van zowel private equity als strategische M&A transacties. In de private equity sector heeft Joram gewerkt met meerdere PE huizen waaronder H2 Equity Partners, Torqx Capital Partners, Capital A, IK Investment Partners, Parcom Capital en Synergia Capital Partners.

Joram specialiseert zich specifiek in de sectoren agrifood, gezondheidszorg en de uitzend- en sourcing branche.

Aanvullende informatie

Joram is in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting privaatrecht (met specialisatie ondernemingsrecht). Joram heeft daarnaast in San Francisco, USA gestudeerd aan de UC Hastings College of the Law.

Voordat Joram zich in 2019 aansloot bij HVG Law is hij ruim acht jaar werkzaam geweest bij Houthoff in Rotterdam en New York waar hij zich ook bezighield met fusies en overnames.

Joram is sinds 2011 advocaat en is lid van AIJA (Association Internationale des Jeunes Avocats).

Bekijk hier de toelichting en testimonials van  Joram van den Berg in de Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2020.Contact information

[email protected] +31 6 55 44 20 04