"Iedere M&A transactie heeft op enig moment een creatieve oplossing nodig."

Chaggai Kon

Partner / Advocaat

Chaggai Kon

Chaggai Kon

Corporate M&A | Amsterdam

Achtergrond

Chaggai is partner in de expertise Corporate M&A. Hij adviseert private en publieke ondernemingen, multinationals en private equity fondsen over nationale en grensoverschrijdende fusies en overnames, participaties (inclusief management participaties) en andere vormen van M&A transacties.

Alvorens zich aan te sluiten bij HVG Law in 2022, was Chaggai werkzaam bij De Brauw Blackstone Westbroek. Chaggai is ook werkzaam geweest in de vennootschapsrechtelijke procespraktijk, waarbij hij grote ondernemingen bijstond in zowel nationale als grensoverschrijdende procedures.

Expertise

Chaggai heeft ruime ervaring met complexe koopprijsmechanismen en carve-out transacties. Hoewel hij met ondernemingen in alle sectoren werkt, focust Chaggai zich met name op transacties in de sectoren Technologie en Gezondheidszorg en Farmacie. Hij heeft daarnaast ruime ervaring met transacties in de vastgoedsector.

Met zijn praktische aanpak en ondernemende instelling onderscheidt Chaggai zich in het succesvol teneinde brengen van transacties. Daarbij stelt hij de belangen van zijn cliënt steeds op de voorgrond.

Lidmaatschappen:

  • International Bar Association
  • Vereniging Corporate Litigation

Aanvullende informatie

Ingeschreven als advocaat bij de Orde van Advocaten in Nederland sinds 2012.

Opleiding:

  • Ondernemingsrecht aan de Zuidas aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (LL.M).
  • MBA Highlights Programma aan INSEAD
  • Client Leadership Programma aan London Business School


Contact information

[email protected] +31 6 21 25 20 50