Galan Groep Beheer B.V.

HVG Law heeft de Galan Group geadviseerd bij de verkoop van haar consultancy activiteiten aan Cohedron

Transactie

HVG Law heeft de Galan Group geadviseerd bij de verkoop van haar consultancy business aan Cohedron, een zakelijke dienstverlener die sinds medio 2021 onderdeel is van House of HR. House of HR groeit snel binnen Europa en werkt via een buy-and-build strategie. Cohedron wordt gefinancierd door Bain Capital.

Galan Groep is sinds 1979 actief in de Nederlandse organisatieadviesmarkt. Het kantoor is aanzienlijk gegroeid, dankzij haar expertise in strategisch advies en de implementatie van managementvraagstukken. Galan Groep biedt ook diensten aan gericht op interim management en executive search.
Galan Group heeft onlangs haar diensten en expertise kunnen uitbreiden met twee labels. Drie jaar geleden werd HR-consultancyboetiek Bright & Company overgenomen (focus op people strategy, organisatietransformatie en HR-effectiviteit) en twee jaar daarvoor werd GalanNXT opgericht.

"Galan Groep is een waardevolle toevoeging aan Cohedron, dat zelf sinds medio 2021 onderdeel is van House of HR, een zakelijke dienstverlener die via een buy-and-build-strategie hard aan het groeien is binnen Europa. Cohedron wordt gefinancierd door Bain Capital. "

Chag­gai Kon

chaggai.kon@hvglaw.nl +31 6 21 25 20 50