“Het internationale aspect is heel verrijkend”

Freek Lugtigheid

Advocaat Corporate & Commercial
 

Get in Touch

Over HVG Law

Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. Door onze strategische alliantie met EY Tax en onze innovatieve en oplossingsgerichte benadering zijn wij toonaangevend in de markt. HVG Law is actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn. Wij opereren zowel op nationale als internationale schaal met kantoren in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en onze Legal Desks in de Verenigde Staten (New York, Chicago  en San Jose) en zijn onderdeel van het internationale EY Law netwerk.

Wil jij kennis maken met HVG Law?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij bieden aan studenten, starters en ervaren professionals?

Neem dan contact op met onze recruiter:

Josephine Marres

josephine.marres@hvglaw.nl
+31 (0)6 2125 1191

Stagemogelijkheden

Als eind bachelor- of masterstudent (WO Rechten) kun je een student-stage komen lopen op één van de HVG Law kantoren. Als student-stagiair word je vanaf dag één als volwaardig teamlid betrokken bij alle vakinhoudelijke en sociale activiteiten. Je zult de advocaten en notarissen van HVG Law ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt de kans te proeven aan de advocatuur of het notariaat, ervaren hoe multidisciplinaire teams samen werken en mee te werken aan interessante zaken.

Voorwaarden

Een stage duurt acht weken en is fulltime. Je kunt zelf aangeven naar welke periode, vestiging en rechtsgebied jouw voorkeur uitgaat. De stagevergoeding bedraagt € 750,- bruto per maand.

Belangstelling?

Bekijk onze algemene vacature onder Apply Now en solliciteer! Hier upload je je cv, een motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. Wanneer wij voldoende aanknopingspunten zien, volgt een sollicitatiegesprek met leden van de student-stagecommissie. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je een aanbod om stage te komen lopen.

Upcoming events

woensdag 13 mei 2020

Masterclass New York 2020

Learning & Development

HVG Law School

Training en vooruitgang staat voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Ons interne opleidingsprogramma de HVG Law School is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut en verzorgt (juridische) cursussen en trainingen. Zo ben je verzekerd van de meest actuele juridische vakkennis én krijg je de mogelijkheid vaardigheden te trainen die nauw aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Door onze strategische alliantie met EY Tax krijg je de mogelijkheid mee te doen aan (multidisciplinaire) internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s.

Firmwide learnings

Ook in de zomermaanden wordt aandacht besteed aan learning & development. Elk jaar vinden in deze periode de firmwide learnings plaats: een week met aandacht voor zowel inhoudelijke als interpersoonlijke vaardigheden. Naast inhoudelijke trainingen waarbij onder meer aandacht is voor multidisciplinaire samenwerking, zijn er workshops gericht op soft skills, marketing en D&I. Daarnaast zijn er ook Fit4theJob-sessies: verbeteren van je vitaliteit en aandacht voor andere work-life, slaap en energiemanagement.

Tax & Law Days

Ieder jaar in januari vinden de Tax & Law Days plaats: een tweedaags learning event op locatie waarbij een bepaald thema centraal staat. Naast vakinhoudelijke workshops (Tax en Law), worden allerlei workshops gegeven die in het teken staan van het thema. Het thema in 2018 was ‘Quality time’ en het thema voor 2019 is ‘Experience Innovation’.

Internationale mogelijkheden

HVG Law maakt onderdeel uit van het wereldwijde EY Law netwerk. Dit netwerk bestaat uit meer dan 2100 hoog gekwalificeerde juridische professionals die actief zijn in meer dan 80 landen. Dat is een waanzinnig voordeel, want daardoor kunnen we extra service bieden. Maar het vraagt van onze mensen ook om bedrevenheid in project- en accountmanagement, want veel projecten pakken we multidisciplinair op.

Na het afronden van de beroepsopleiding bestaat de mogelijkheid om voor vier maanden of langer op onze Dutch desk in New York te werken als onderdeel van ons rotator-programma. Een fantastische kans om voor korte of langere tijd in New York te wonen én te werken.

 

Apply Now

Vacatures Studenten & Starters

Je hebt (bijna) je studie afgerond en staat te popelen je kennis in praktijk te brengen. Bij HVG Law bieden wij je de mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en te bouwen aan een succesvolle carrière. Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct.

Vacatures Professionals

Ben jij een ervaren jurist en toe aan carrièremove? Hieronder vind je onze vacatures.

 

 

Experiences @ HVG Law

Anne
Arie Dirk
Emelie
Freek
Jeannet
Lisa
silhouette