Pink Elep­hant BV

HVG Law heeft de aandeelhouders van Pink Elephant BV geadviseerd bij de verkoop van alle aandelen in Pink Elephant BV aan Broad Horizon BV

Transactie

Pink Elephant is een IT-dienstverlener opgericht in 1980 met vestigingen in Den Bosch en Naarden en heeft ruim 150 werknemers. Pink Elephant loopt wereldwijd voorop in de strategische IT ontwikkeling van haar opdrachtgevers vanuit de disciplines Outsourcing, Professional Services en Hardware & Software Services.

Broad Horizon is een van de grotere Nederlandse ICT organisaties op het gebied van data & AI, modern workplace, business applicaties (waaronder ERP en CRM), managed hosting- en cloud. Andere bedrijven die onder Broad Horizon vallen, zijn managed hostingprovider True, data management professionals DMP en dataspecialisten Delegate, Cmotions en Underlined. Bij Broad Horizon werken ruim 500 professionals. Het bedrijf is gevestigd in Nederland met vestigingen in de regio Utrecht, Amsterdam, Maastricht, en Den Bosch en heeft ook kantoren in België, Denemarken, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.