"Ik sta cliënten bij in hun streven om meer innovatief te worden."

Thierry van den Bergh

Advocaat

Thierry van den  Bergh

Thierry van den Bergh

Financial services / Amsterdam

Achtergrond

Thierry maakt deel uit van de praktijkgroep Financieel Recht. Thierry houdt zich onder meer bezig met advisering over (nieuwe) regelgeving op het gebied van financieel toezicht en compliance. Adviseren over de juridische aspecten van nieuwe technologieën, zoals Blockchain/Smart Contracts, cryptofondsen en Initial Coin Offerings, behoort eveneens tot zijn werkterrein. Van zijn hand verscheen ook het artikel ‘Blockchain en smart contracts: toegang tot een reeks van slimme dingen’ (FRP 2017/3, afl. 4).

Verder maakt Thierry deel uit van FSO: een internationale financiële serviceline van EY, die zich breed inzet ter ondersteuning van financiële instellingen.

Aanvullende informatie

Thierry is in 2016 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, alwaar hij de master Ondernemingsrecht afgerond heeft. Voordat Thierry bij HVG Law in dienst trad, was hij werkzaam als consultant bij Synechron; een groot Amerikaans bedrijfsadviesbureau voor de financiële sector.

Thierry is lid van de Amsterdamse Orde van Advocaten en van de Nederlandse Vereniging voor Financieel RechtContact information

thierry.van.den.bergh@hvglaw.nl +31 6 29 08 45 92