"Kent u de rechten en aansprakelijkheid van aandeelhouders, bestuurders en commissarissen? "

Rutger Lambriex

Partner / Advocaat

Rutger Lambriex

Rutger Lambriex

Corporate restructuring / Amsterdam

Achtergrond

Rutger Lambriex is werkzaam in de internationale ondernemingsrechtelijke adviespraktijk. Rutger is ETC TESCM Legal Leader, verantwoordelijk voor de juridische supply chain praktijk binnen het EY Law netwerk.

Expertise

Rutger is gespecialiseerd in internationaal ondernemingsrecht. Zijn praktijk bestaat onder andere uit het begeleiden, coördineren en implementeren van internationale reorganisaties van multinationale ondernemingen. Daarnaast adviseert hij cliënten over (internationale) contracten, (grensoverschrijdende) kwesties op het gebied van vennootschapsrecht en gerelateerde ondernemingsrechtelijke onderwerpen.

Aanvullende informatie

Rutger is sinds 1999 werkzaam voor HVG Law. Van 2006 tot en met 2012 was hij Managing Partner van de desk bij Donahue & Partners LLP, na daar eerder in de periode 1999 tot en met 2002 als senior medewerker te hebben gewerkt. Rutger is afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Als onderdeel van zijn studie heeft hij een jaar lang Engels recht gestudeerd aan de University of Warwick (Engeland). Na zijn studie heeft hij aan dezelfde universiteit een Master’s degree in International Economic Law behaald. Rutger is ingeschreven als advocaat in het arrondissement Amsterdam en geregistreerd als foreign legal counsel bij de New York Bar.Contact information

rutger.lambriex@hvglaw.nl +31 6 21 25 15 74