"Kent u de rechten en aansprakelijkheid van aandeelhouders, bestuurders en commissarissen? "

Rutger Lambriex

Partner / Advocaat

Rutger Lambriex

Rutger Lambriex

Corporate restructuring | Commercial agreements | Legal Operations | Amsterdam

Achtergrond

Rutger Lambriex is een Partner bij HVG Law en EMEIA Legal Operations Leader van het EY Law Netwerk. Hij is tevens werkzaam in de internationale ondernemingsrechtelijke adviespraktijk en de juridische supply chain praktijk binnen het EY Law netwerk. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring.

Expertise

Rutger is gespecialiseerd in internationaal ondernemingsrecht. Zijn praktijk bestaat o.a. uit het begeleiden, coördineren en implementeren van internationale reorganisaties van multinationale ondernemingen. Hij adviseert cliënten over (internationale) contracten, (grensoverschrijdende) kwesties op het gebied van vennootschapsrecht en gerelateerde ondernemingsrechtelijke onderwerpen.

Aanvullende informatie

Testimonial cliënt – Legal 500 2021:

“The HVG Law team has unique capabilities to really understand the character of the business deal and to structure the transaction accordingly. All necessary skills are present in the team. Professional, service oriented and likable!”

Bekijk hier de toelichting en testimonials van Rutger Lambriex in de Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2021.

 

Rutger is afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Als onderdeel van zijn studie heeft hij een jaar lang Engels recht gestudeerd aan de University of Warwick (Engeland). Na zijn studie heeft hij aan dezelfde universiteit een Master’s degree in International Economic Law behaald.

Rutger is ingeschreven als advocaat in het arrondissement Amsterdam en geregistreerd als foreign legal counsel bij de New York Bar.Contact information

[email protected] +31 6 21 25 15 74