"Zorgen dat uw juridische functie klaar is voor de toekomst, daar sta ik voor. "

Claire van Zwam

Senior Manager Legal | Head of Legal Operations Advisory

Claire van Zwam

Claire van Zwam

Legal Operations | Commercial agreements | ESG / Amsterdam

Achtergrond

Claire is Senior Manager bij HVG Law en leidt het Legal Operations team. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring als advocaat en consultant en helpt cliënten met het optimaliseren van hun juridische processen.

Expertise

Met een achtergrond in het adviseren over corporate en commerciële juridische vraagstukken, ligt haar expertise bij legal operations. Zij helpt mid-market en internationale klanten met strategische vraagstukken omtrent de juridische functie.

Cliënten omschrijven haar als “prettig om mee te werken, goed op de hoogte van wat er speelt” en ook waarderen ze haar “getting things done” mentaliteit.

Subject matter: legal operations, legal technology, entity management, legal function consulting, contract (lifecycle) management, legal project management, managed services, legaltech- en sourcing vraagstukken.

Aanvullende informatie

Claire heeft een Honours LL.B van het Utrecht Law College en behaalde haar LL.M aan de Universiteit van Amsterdam in 2012. Als onderdeel van haar studie heeft zij Rechten & Europese Politiek gestudeerd aan de Université Paris II Pantheon – Assas.

Naast haar vakinhoudelijke kennis, is Claire ook gecertificeerd in SCRUM en Prince2. Ze heeft verscheidende opleidingen gevolgd op het gebied van legaltech en legaloperations.Contact information

[email protected] +31 6 55 44 25 17