Foun­der Anywhere365

HVG Law heeft de founder van Anywhere365 geadviseerd met aantrekken van €40 miljoen groei-financiering van Bregal Milestone

Transactie

HVG Law heeft de founder van Anywhere365, een ontwikkelaar van softwaresystemen en communicatiemanagement, geadviseerd bij het aantrekken van €40million groei-financiering van Bregal Milestone, een verstrekker van groei-kapitaal en strategische investeringen aan toonaangevende Europese bedrijven.

 

Anywhere365 is een toonaangevende leverancier van Contact Center en Enterprise Management-oplossingen. Het is de visie van Anywhere365 om onnodige dialogen te voorkomen door het bieden van een oplossing waarin de juiste informatie de juiste persoon op het juiste moment bereikt, zonder daarbij afhankelijk te zijn van afstand. De producten van Anywhere365, onder andere Dialogue Cloud Contact Center, worden wereldwijd ingezet in meer dan 1000 van de grootste internationale bedrijven, waaronder de ‘30+ Fortune 500 companies’. Het hoofdkantoor van Anywhere365 bevindt zich in Nederland. Anywhere365 heeft eveneens kantoren in België, UK, USA en Canada.

 

Bregal Milestone is een private capital firm met een investeringsfonds van ruim €400 miljoen. Daarmee is Bregal Milestone een toonaangevende investeerder binnen Europa. Bregal Milestone biedt flexibele groei-financieringen aan om zodoende bedrijven met een leidende marktpositie te ondersteunen. Bregal Milestone is onderdeel van Bregal Investments, een bedrijf van COFRA, met meer dan €14 biljoen reeds geïnvesteerd.