Q-Park

HVG Law adviseert Q-Park bij overname van parkeeronderneming P1

Transactie

Door de overname heeft Q-Park 100% van de aandelen van P1 verkregen. P1 is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het exploiteren en beheren van parkeerfaciliteiten in Nederland.

Q-Park is een toonaangevende verstrekker van parkeerfaciliteiten in West-Europa. Q-Park staat bekend om haar kwalitatieve aanpak en heeft een portfolio bestaande uit meer dan 457.000 parkeerplekken in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland en Denemarken.

P1 is een Nederlandse parkeeronderneming die bekend staat om haar succesvolle combinatie van on- en off-street parkeerdiensten. Hiermee voorziet zij gemeentes van een wijd spectrum van parkeerdiensten waarbij de belangen van zowel de gebruikers als de eigenaren van de faciliteiten optimaal worden gediend. P1 biedt klantvriendelijke on- en off-street parkeerfaciliteiten op bijna 80 locaties in Nederland.

Door middel van de overname ondersteunt Q-Park de groei van haar portfolio en versterkt zij haar positie in de Nederlandse steden, waaronder Eindhoven, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.