Miles­to­ne Group B.V.

HVG Law adviseert de aandeelhouders van Milestone Group bij de koop van de groep door Shypple

Transactie

HVG Law heeft de aandeelhouders van Milestone Group geadviseerd bij de koop van de groep door Shypple Top Holding.

 

Milestone is een onafhankelijke en wereldwijde expediteur, gespecialiseerd op het gebied van temperatuur gereguleerd transport. De organisatie beschikt over een wereldwijd netwerk van partners en een klantenbestand van meer dan 450 klanten. De Milestone-organisatie heeft meer dan 100 werknemers en heeft kantoren op Schiphol en in Capelle aan de IJssel in Nederland en kantoren in Costa Rica, Honduras, Guatemala, Thailand en Hongkong.

 

Shypple is een digitale freight forwarding service en verbindt meer dan 3.000 bedrijven. Het technologie gedreven Shypple platform biedt bedrijven end-to-end transparantie en controle over hun volledige supply chain.

 

Door deze transactie wordt Shypple, met de kennis en het netwerk van Milestone, een sterke marktpositie in de luchtvracht en transport van versproducten geboden. Tegelijkertijd profiteren de klanten van Milestone die migreren naar het Shypple-platform van de technologische mogelijkheden van de digitale expediteur, waarmee de activiteiten toekomstig bestendig worden gemaakt met behoud van de bestaande vertrouwde relaties.

 

Voor meer informatie wordt verwezen naar het recent door Shypple uitgebrachte persbericht.