Del­ta Logis­tiek B.V.

HVG Law heeft geadviseerd bij de verkoop van alle aandelen in zowel Delta Logistiek B.V. als Distributie Partners Logistiek B.V. aan AMP Groep

Transactie

Delta Logistiek B.V. en Distributie Partners Logistiek B.V. zijn gespecialiseerd in het transporteren en het bezorgen van farmaceutische en veterinaire producten door heel Nederland en zijn op dit gebied de grootste onafhankelijke logistieke B2B solution provider.

Door middel van deze deal worden de aandelen in zowel Delta Logistiek B.V. en Distributie Partners Logistiek B.V. aan de AMP Groep verkocht. De AMP Groep is gespecialiseerd in het transporteren en het veilig bezorgen van waardevolle en fraudegevoelige producten, zoals telefoons, medicijnen en paspoorten.

De sterke positie van Delta Logistiek in medische B2B logistiek is erg complementair aan de B2C dienstverlening van de AMP Groep waardoor klanten nu volledig worden ontzorgd middels een innovatief dienstenaanbod.

 

"Het was een voorrecht om deze transactie in de medisch logistieke markt te mogen begeleiden. Ik heb hoge verwachtingen van het entrepreneurship van Erwin van Beek en Marco van der Klij met de professionaliteit van Holland Capital. "

Sijmen de Lange

[email protected] +31 6 29 08 37 50