Chain­Car­go Hol­ding BV

HVG Law heeft de oprichters van ChainCargo geadviseerd bij het aangaan van een strategisch partnerschap met Haven Ventures, een zustervennootschap van NewCold

Transactie

Het partnerschap met Haven Ventures zal de verdere internationale groei ambities van ChainCargo faciliteren.

Scale-up ChainCargo biedt een state-of-the-art cloud-based platform voor de (weg) transportsector. Door middel van het platform kunnen gebruikers optimaal gebruik maken van beschikbare transportcapaciteit en wordt transparantie geboden tussen shippers en carriers. Hiermee draagt het bij aan de verdere efficiëntie en verduurzaming van de transportsector. De onderneming heeft momenteel 45 werknemers en heeft vestigingen in Eindhoven en in Boedapest.

Haven Ventures concentreert zich op investeringen in software technologie en verticale integratie en is een zustervennootschap van NewCold Coöperatief U.A. NewCold is een ontwikkelaar, eigenaar en exploitant van geautomatiseerde gekoelde opslagfaciliteiten om haar klanten oplossingen voor gekoelde opslag te kunnen bieden. NewCold is actief in Duitsland, Frankrijk, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Australië.

"Wij zijn trots om de oprichters van ChainCargo opnieuw te hebben mogen begeleiden bij de volgende stap in haar internationale groeiambities en het bereiken van ChainCargo’s doelstelling om de transportsector efficiënter en duurzamer te maken door de wereldwijd beschikbare transportcapaciteit beter te benutten."

Siem Huijbregts

[email protected] +31 6 21 25 15 87