Glo­bal Mobi­li­ty

Global Mobility is steeds meer key

Onze dienstverlening nader toegelicht

Multidisciplinair

Een zakenreis, uitzending, detachering of overplaatsing van uw werknemer(s) naar het buitenland. Waar dient u rekening mee te houden? Dit betreft bij uitstek een vraagstuk over Global Mobility (internationale mobiltieit).

Global Mobility is steeds meer key in de talentstrategie van bedrijven – het aantrekken van kandidaten, het behouden van personeel en het ontwikkelen van talent. Global Mobility staat momenteel op een interessant kruispunt en kruipt uit de schaduw van de traditionele HR om een meer strategische factor te worden binnen bedrijven.

Global Mobility brengt echter de nodige complexiteit mee vanwege de multidisciplinaire en multi-jurisdictionele aspecten (toepasselijk recht, contracten, werkvergunningen, sociale verzekeringen, pensioenen, beleid e.d.).

Integrale benadering

Onze strategische alliantie met EY Tax stelt ons in staat uw Global Mobility vraagstukken integraal te benaderen; niet uitsluitend juridisch, maar ook financieel en fiscaal. De tools en diensten die wij bieden vereenvoudigen uw Global Mobility beleid en programma’s en verminderen de tijd die aan compliance wordt besteed. Daarnaast maken wij deel uit van het EY Law netwerk en heeft u toegang tot een wereldwijd netwerk van meer dan 2.300 advocaten in 84 landen.

"Global Mobility kruipt uit de schaduw van de traditionele HR om een meer strategische factor te worden binnen bedrijven."

Emilie Boot

[email protected] +31 6 29 08 48 56