Detachering van werknemers: overzicht boetes

Alert

De detachering van werknemers is een belangrijk element geworden in de organisatiestructuur van veel internationale ondernemingen. Door gebruik te maken van het vrije verkeer van diensten binnen de interne markt in de EU kunnen ondernemingen ervoor zorgen dat de meest geschikte werknemers zich op het juiste moment op de juiste plek bevinden, overal in de EU. Hierdoor kunnen ondernemingen flexibel zijn en grensoverschrijdende diensten verlenen. Het is echter van het allergrootste belang dat u op de hoogte bent van de toepasselijke wet- en regelgeving betreffende de detachering van werknemers binnen de EU. Hieronder vindt u een overzicht van de richtlijnen op dit gebied, de verplichtingen op grond van deze richtlijnen en de boetes bij niet-naleving daarvan.

Lees meer >>