HVG Law LLP opnieuw erkend in rankings Chambers Europe 2019

News

In de recente rankings van Chambers Europe 2019 is opnieuw erkenning voor onze dienstverlening en de expertise van onze professionals.

Op basis van een uitgebreid onafhankelijk en objectief onderzoek van de juridische markt worden, mede op basis van interviews met cliënten, jaarlijks de rankings vastgesteld. In de rankings wordt er onderscheid gemaakt tussen Law Firms, departments en individuele professionals, op alle vakgebieden.

 

Rankings HVG Law LLP in Chambers Europe Guide 2019

Ranked Departments:

  • Energy & Natural Resources: Regulatory (RP)

Ranked Lawyers:

  • Misha lutje Beerenbroek (Band 4)
    Competition/European Law
  • Sander Simonetti (Recognised Practitioner)
    Energy & Natural Resources: Regulatory

 

Quote Misha lutje Beerenbroek

“Misha lutje Beerenbroek of HVG Law is active in domestic mergers, cartel investigations and vertical agreements, with a strong focus on the consumer goods and heavy industry sectors. He is admired for his style, with one source noting: “He gives straight answers and has a practical approach which is commercially sensitive. He is hands-on and easy to work with.”

 

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over de verschillende rankings, zie: www.chambersandpartners.com.