EY nieuwe partner van het Clean Mobility Center

News

EY is de nieuwe partner van het Clean Mobility Center (CMC). Samen met de collega’s van HVG Law bieden zij cliënten een “one-stop-shop”. De beschikbare kennis en ervaring zetten zij nu ook in voor het CMC en haar partners.

Het CMC ondersteunt bedrijven en publieke organisaties bij de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzame mobiliteit. Marion Braams, directeur van het CMC in Arnhem: “Binnen EY en HVG Law zit veel expertise, ervaring en netwerk die CMC verder kan inzetten voor lopende en toekomstige projecten en business cases. Een ander bijkomend voordeel voor CMC is de mogelijkheid voor start-ups en scale-ups om deel te nemen aan het door EY ontwikkelde EYnovation programma. Met EY als nieuwe samenwerking staat er inmiddels een mooi gebalanceerd team van partners binnen het CMC!”

Met meer dan 200.000 werknemers zet EY zich dagelijks wereldwijd in voor de missie “Building a better working world”. Deze missie sluit aan bij het integreren van duurzaamheid in EY’s eigen bedrijfsvoering. De duurzaamheidsdoelstellingen van EY hebben betrekking op de medewerkers, de maatschappij en op de cliënten. Niels van den Broek, Senior Manager Tax bij EY in Arnhem: “Wij willen zelfstandig én samen met gelijkgezinde organisaties en personen een beter werkende wereld creëren. Dat is ons doel en onze bestaansreden als organisatie. Als het bedrijfsleven beter werkt, werkt de wereld beter. Een samenwerking met het CMC sluit daarom mooi aan bij de concrete invulling als het gaat om onze missie en onze Corporate Responsibility.” Meer informatie over de duurzaamheidsdoelstellingen en initiatieven van EY kunt u hier lezen.