Within Reach Hol­ding B.V.

HVG Law adviseerde Within Reach Holding B.V. bij de overname van Crystal Networks B.V.

Transactie

Within Reach Holding B.V. voegt met Eazit B.V. telecommunicatie en IT service provider Crystal Networks B.V. toe aan haar groep. Crystal Networks is een snelgroeiende business communicatie dienstverlener en gespecialiseerd in het aanbieden van complete werkplaatsen voor het midden- en kleinbedrijf. Het heeft specialistische kennis op het gebied van vaste en mobiele telefonie, hardware, installatie, IT en internet, welke de business positie van Within Reach op de Nederlandse markt aanzienlijk zal versterken. Crystal Networks werkt met een team van 20 werknemers en levert diensten aan ruim 1,500 zakelijke relaties.

Crystal Networks zal gaan opereren onder Eazit B.V., een Nederlandse business communicatie provider welke in april 2018 was gekocht door Within Reach. Edwin van Buren, de huidige directeur van Crystal Networks wordt de nieuwe CEO van de nieuwe combinatie.

Within Reach wordt gesteund door de Europese investeringsmaatschappij Waterland en investeert in veelbelovende en innovatieve Europese telecommunicatie bedrijven. Within Reach Holding B.V. is de holding van verschillende merken zoals Eazit, Voiceworks, Swyx, ipnordic en Centile. De Within Reach groep is actief in zijn focus markten Duitsland, Nederland en Frankrijk en heeft activiteiten in 25 landen en meer dan 600 werknemers.

"Within Reach bevestigt met deze overname van Crystal Networks haar sterke groeiambities samen met investeerder Waterland."

Matthijs Driedonks

[email protected] +31 6 21 25 16 82