Van Vul­pen groep

HVG Law en EY Tax adviseerden de verkopers bij de verkoop van Van Vulpen groep aan Mentha Capital

Transactie

HVG Law en EY Tax adviseerden de verkopers bij de verkoop van de Van Vulpen groep aan Mentha Capital en de participatie van het management.

Van Vulpen is een toonaangevende en innovatieve aannemer van de installatie en aanpassing van verschillende soorten netwerken die gebruikt worden voor het transport en de distributie van water, elektriciteit, data en gas. Hiernaast is Van Vulpen gespecialiseerd in het uitvoeren van horizontale precisie grondboringen, waarmee met minimale belasting voor de omgeving over grote afstanden leidingen en kabels onder de grond kunnen worden aangelegd.

Mentha Capital is een private equity maatschappij die investeert in gevestigde, winstgevende bedrijven die een duidelijk potentieel hebben om verder uit te breiden via organische groei, expansie in nieuwe markten en/of overnames. Mentha Capital heeft 15 deelnemingen, actief in verschillende eindmarkten.

Door middel van de samenwerking verwachten Van Vulpen en Mentha Capital de Van Vulpen groep verder door te kunnen ontwikkelen en de reeds ingezette groei voort te zetten

"Een zeer efficiënte deal met dank aan alle betrokken partijen en hun adviseurs."

Sijmen de Lange

[email protected] +31 6 29 08 37 50