Sonic Group

HVG Law heeft management van Sonic Group geadviseerd over de voorwaarden van hun herinvestering en managementparticipatie in het kader van de voorgenomen verkoop van alle aandelen in Sonic Group door Torqx Capital Partners aan Egeria

Transactie

Sonic Group is een toonaangevende wereldwijde specialist in de ontwikkeling, marketing en distributie van hoogwaardig handgereedschap, gevulde gereedschapswagens en premium opbergsystemen. Sinds de oprichting van Sonic Group in 2004, door Remko Papenburg en Niels Veldt, heeft Sonic Group een sterke en consistente groei doorgemaakt en is daarmee inmiddels een toonaangevend merk met verkoop in meer dan 65 landen wereldwijd. Sonic Group heeft lokale teams, magazijnen en showrooms in Nederland (HQ), Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Taiwan, Italië, Hong Kong en de VS.

 

Sonic Group is voornamelijk actief in de automotive industrie, maar ook in agricultuur, trucks, scheepvaart, luchtvaart en (motor)fietsen.

 

"Het was een groot voorrecht om het management van Sonic Group over de voorwaarden van hun managementparticipatie te mogen assisteren in verband met deze grote en complexe transactie."

Joram van den Berg

joram.van.den.berg@hvglaw.nl +31 6 55 44 20 04