Sha­re Logis­tics B.V.

HVG Law adviseerde de aandeelhouders van Share Logistics bij de verkoop van alle aandelen aan Groupe BBL

Transactie

Share Logistics is een grote Nederlandse expediteur die een compleet aanbod biedt van eersteklas deur-tot-deur logistieke diensten, voornamelijk actief in de lucht- en zeevracht. Share Logistics heeft een gerenommeerde reputatie opgebouwd door zich te richten op specialismen, op complexe diensten met hoge marges in aantrekkelijke branches: industrie, algemene vracht, verhuizing, kassenbouw, live-event logistiek, agrarische grondstoffen, olie en gas, farmaceutische producten en scheepsreserveonderdelen.

Naast de toegenomen omzet als gevolg van de stijgende marktkoersen heeft Share Logistics ook een operationele groei van meer dan 100% laten zien tussen 2019 en 2022. Share Logistics bedient met een wereldwijd team van meer dan 250 logistieke experts een divers en loyaal klantenbestand met een beperkte klantconcentratie en een repetitief karakter, bestaande uit zowel blue-chips als het midden- en kleinbedrijf.

"Na de management buy-out, heeft een vlotte internationale uitbouw van Share Logistics in de afgelopen jaren plaatsgevonden. Een efficiënt transactieproces heeft voor de aandeelhouders van Share Logistics geleid tot een prachtig eindresultaat. Met deze transactie hebben Share Logistics en Groupe BBL tezamen een stevig firmament neergezet voor het verder uitbouwen van deze succesvolle groep."

Sijmen de Lange

[email protected] +31 6 29 08 37 50