DEUTZ AG

HVG Law en EY TAS adviseren DEUTZ AG bij de koop van alle aandelen in DPS Power Group

Transactie

DPS Power Group is al meer dan 40 jaar de officiële importeur en distributeur van DEUTZ motoren en onderdelen voor de Nederlandse en Belgische markt en DPS Power Group biedt reparatie en onderhoudsservices met betrekking tot DEUTZ motoren. DPS Power Group is gevestigd in Dordrecht en Antwerpen.

DEUTZ AG is een van de grootste onafhankelijke motorenfabrikant ter wereld en richt zich op het ontwikkelen van innovatie aandrijfsystemen. Hoofdzakelijk houdt DEUTZ AG zich bezig met de productie, distributie, en service van diesel, gas en elektrische aandrijfsystemen voor een professionele toepassing. DEUTZ AG biedt een breed spectrum aan aandrijfsystemen in een range van 25 kW tot 620 kW. De aandrijfsystemen van DEUTZ AG worden gebruikt in constructiemachines, landbouwmachines, materiaalverwerkingsapparatuur, stationaire apparatuur, bedrijfsvoertuigen, spoorwegvoertuigen en andere toepassingen.

Door middel van de samenwerking tussen DPS Power Group en DEUTZ AG wordt DEUTZ AG in staat gesteld om middels DPS Power Group lokale service en intensieve ondersteuning te blijven bieden aan haar klanten.

"Het was een grote eer om betrokken te zijn bij wat in veel opzichten een thuiskomen van DPS Power bij Deutz AG is."

Joram van den Berg

[email protected] +31 6 55 44 20 04