Buko Ver­keer & Vei­lig­heid B.V.

HVG Law heeft management van Buko Verkeer & Veiligheid B.V. geadviseerd bij haar herinvestering in het kader van de overname door Equistone

Transactie

Equistone Partners Europe Limited zal een meerderheidsbelang verwerven in Buko Infrasupport B.V. en Buko Waakt B.V. Buko Infrasupport B.V. en Buko Waakt B.V. zijn toonaangevende dienstverleners van verkeers- en veiligheidsmanagementoplossingen in Nederland.

 

Buko Infrasupport B.V. is marktleider in het aanbieden van tijdelijke verkeersmanagementoplossingen. Met een uitgebreid portfolio van diensten bedient Buko Infrasupport B.V. voornamelijk aannemers en overheidsinstanties actief in nuts gerelateerde, stedelijke en landelijke wegwerkzaamheden. Buko Waakt B.V. biedt tijdelijke beveiligingsoplossingen met een focus op camerabewaking, inbraakdetectiesystemen en toegangscontrolesystemen.

 

Met enkele duizenden projecten per jaar op basis van langdurige relaties met hun klantenbestand is het bedrijf de grootste aanbieder van tijdelijke en spoedeisende verkeers- en veiligheidsoplossingen in Nederland. Ze hebben meer dan 350 mensen in dienst en genereren een jaaromzet van ca. € 70 miljoen.

"Wij zijn zeer trots dat we het management van Buko Verkeer & Veiligheid B.V. mochten adviseren over de voorwaarden van hun herinvestering."

Joram van den Berg

[email protected] +31 6 55 44 20 04