Real Esta­te

Specialistische kennis bij een vastgoedtransactie

Onze dienstverlening nader toegelicht

Complexe markt

Vanwege de voortdurende ontwikkelende en uitdagende markt zijn betrokken partijen, zoals projectontwikkelaars, overheden en vastgoedfondsen, veeleisend en zijn de belangen groot. Daarbij liggen vastgoedtransacties altijd onder een vergrootglas vanwege de wisselende publieke opinie. Om een optimaal resultaat te kunnen bieden, werken onze (kandidaat-)notarissen intensief samen met advocaten en belastingadviseurs. Wij zijn in staat om een gehele vastgoedtransactie met betrekking tot een aan- of verkoop of herfinanciering te begeleiden.

Vanwege de strategische alliantie tussen HVG Law met de belastingadviseurs van EY kan ons notariaat, indien de situatie daarom vraagt, gemakkelijk de benodigde fiscale specialisten inschakelen voor de juiste structurering van de transactie.

Expertise

Onze werkzaamheden bestaan, onder andere, uit:

  • het opstellen, beoordelen en onderhandelen van alle transactiedocumentatie alsmede het coördineren van de transactie
  • het uitvoeren en ondersteunen van Legal Due Diligence onderzoek en het opstellen van een Legal (Vendor) Due Diligence rapport (ten behoeve van uw aan- of verkoop)
  • het verzorgen van de notariële recherches en het verlijden van de notariële akte van hypotheek en de notariële akte van levering

“Complexe vastgoedfinanciering vereist juridische en fiscale expertise.”

Jan Hein Copijn

jan.hein.copijn@hvglaw.nl +31 6 21 25 11 36