Hippisch EK 2019 – Artificial Intelligence

What’s in IT for me?

Op woensdag 21 augustus 2019 vond tijdens het Hippisch EK in het Rotterdamse Kralingse Bos een zeer geslaagde bijeenkomst voor relaties plaats georganiseerd door HVG Law, EY en Rabobank.

Het thema van deze bijeenkomst was: ‘Artificial Intelligence | What’s in IT for me?‘.

Het programma werd gefaciliteerd door Jan Peter Balkenende. Tijdens deze middag was er alle ruimte voor discussie en het uitwisselen van kennis en ervaring. Diverse sprekers, waaronder Erik Oltmans van EY en Finbar Hage van Rabobank, gaven inzage in de ontwikkelingen en de diverse facetten van dit thema met de focus op de praktische toepasbaarheid. Daarnaast was er een paneldiscussie met ondernemers die daadwerkelijk actief zijn met AI.

De bijeenkomst werd door de deelnemers als zeer goed ervaren.