HVG Law genomineerd voor Gouden Zandloper Award CSR 2019

News

HVG Law was één van de drie genomineerden voor de Gouden Zandlopers verkiezing 2019 voor Corporate Social Responsibility (CSR), een initiatief van Advocatie Magazine. De CSR Award 2019 werd toegekend aan Simmons & Simmons. HVG Law eindigde als goede Runner-up samen met Allen & Overy.

 

HVG Law en Pro Bono Connect
HVG Law is een van de founding members van Pro Bono Connect, het Nederlandse clearinghouse dat advocaten en non-gouvernementele organisatie (NGO’s) met elkaar verbindt. Sinds de oprichting van Pro Bono Connect (PBC) heeft HVG Law ruim twintig verzoeken via het clearinghouse ontvangen en succesvol afgehandeld. Zo trad HVG Law onder meer op voor Greenpeace, War Child, She Matters, Stichting Free Press Unlimited en Digital Freedom. PBC is opgericht door het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten. De jury vindt Pro Bono Connect: ‘een mooi kantooroverstijgend initiatief. Het is een goede zaak dat HVG Law zich hier als een van de founding members aan verbonden heeft.’