GDPR Live – Powered by HVG Law

News

Op 25 mei 2018 trad de nieuwe Europese Privacywetgeving in

Het was hét onderwerp op de agenda van iedere Legal Counsel. Wat moet er nog gebeuren als het gaat om beleid, procedures, verwerkersovereenkomsten? Wie is eindverantwoordelijk? Moeten we toestemming vragen aan betrokkenen? Hoe verhoudt het recht op vergetelheid zich tot bewaartermijnen? En zijn we straks dan ook écht compliant? Maar misschien nog wel belangrijker: hoe waarborgen wij onze compliance?

Om meer begrip te realiseren bij het management, antwoord te krijgen op uw dringende vragen en voor best practices heeft HVG Law op 25 april 2018 en 18 mei 2018 twee live sessies georganiseerd waarbij die zaken werden besproken die uw organisatie voor inwerkingtreding van de nieuwe wetgeving, echt gereed moest hebben.

U kunt nu de “on demand” versies van de GDPR Live – Powered by HVG Law sessies bekijken: