Rankings HVG Law in Legal 500 2018

News

Afgelopen week zijn de rankings van The Legal 500 Europe, Middle East and Africa (EMEA) voor 2018 gepubliceerd. HVG Law heeft haar positie binnen de rankings van Legal 500 sterk verbeterd ten opzichte van voorgaande jaren. De rankings voor HVG Law zijn als volgt:

 

1) Commercial, Corporate and M&A – ranked: tier 7

Ranked Lawyers: Sijmen de Lange en Rutger Lambriex

Quote The Legal 500 2018:
“The eight-partner team at HVG Law LLP is based across Amsterdam, Rotterdam and Eindhoven; the latter office is particularly active in technology, agribusiness and food M&A. Sijmen de Lange and Rutger Lambriex head the M&A and commercial groups respectively; de Lange advised Schouten Zekerheid Holding on its purchase of Boelaars & Lambert.”

 

2) EU and competition – ranked: tier 4

Ranked Lawyers: Misha lutje Beerenbroek en Steven Verschuur

Quote The Legal 500 2018:
“As part of EY’s integrated multi-disciplinary platform, HVG Law LLP’s practice has notable expertise handling cross-border contentious and non-contentious matters for foreign clients. It is led by Misha Lutje Beerenbroek and includes state aid expert Steven Verschuur.”

 

3) Employment – ranked: tier 5

Ranked Lawyers: Joost van Ladesteijn, Nicky ten Bokum en Huub van Osch

Quote The Legal 500 2018:
“With offices in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht and The Hague, HVG Law LLP’s practice is frequently active in collective bargaining agreements, outsourcings, restructurings and executive dismissals. Department head Joost van Ladesteijn advised Infosys on its employee compliance framework, and assisted ITW with cross-border restructurings. Executive directors Nicky ten Bokum and Huub van Osch are also recommended.”

 

4) Restructuring and insolvency – ranked: tier 4

Ranked Lawyers: Johan Westerhof, Jan Padberg en Robin de Wit

Quote The Legal 500 2018:
“HVG Law LLP’s department is especially strong in court-appointed administrations. Jan Padberg and Johan Westerhof, based in Amsterdam and Utrecht respectively, head the practice; Padberg and Robin de Wit acted as the administrators of BAS Group.”

 

Over de Legal 500

The Legal 500 is een onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd op basis van feedback van cliënten en uitgebreid onafhankelijk onderzoek in de markt. Kijk voor meer informatie over de rankings op Legal500.com.