Hoe hoog reikt jouw talent?

HVG Law Masterclass
8 - 12 mei 2019
New York

Hoe hoog reikt jouw talent? Ontdek het in New York tijdens de HVG Law Masterclass van 8 t/m 12 mei 2019. Inschrijven kan vanaf 14 januari 2019. Houd de site in de gaten voor meer informatie.

 

Lees hieronder de ervaringen van deelnemers van voorgaande edities!

Pieter van Muijen, advocaat bij HVG Law en deelnemer in 2017

“‘Work Hard, Play Hard’ was bij uitstek het motto van de Masterclass naar New York. Waar je ’s ochtends al vroeg op het kantoor aan Times Square zit te zwoegen op een uitdagende casus, is het middag en avond (en nacht) programma ook zeker een uitdaging. Een leerzame, maar vooral leuke week die je een goed beeld geeft van wat je te wachten staat als advocaat bij HVG Law. Als het zou mogen zou ik me zeker weer inschrijven!”

Max Wekker, paralegal bij HVG Law en deelnemer in 2017

“In april 2017 heb ik deelgenomen aan de Masterclass van HVG Law in New York. Voor een week word je meegezogen in het bruisende leven in New York City en krijg je een goede indruk van de internationale praktijk van HVG Law. Na overdag aan een uitdagende overname casus te hebben gewerkt, werden ‘s avonds de successen gevierd in de meest extravagante restaurants & bars van New York. Voor mij persoonlijk was het de ideale manier om in korte tijd de sfeer die bij HVG Law heerst te ervaren en kennis te maken met het werk van een advocaat bij HVG Law. De open sfeer en enthousiaste medewerkers hebben voor mij de doorslag gegeven om na de Masterclass als werkstudent bij HVG Law aan de slag te gaan. Ik kan het iedere ambitieuze rechtenstudent aanraden zich voor de Masterclass in te schrijven!”

Jeannet van Vleuten, advocaat bij HVG Law en deelnemer in 2015

“De Masterclass van HVG Law in New York City: niet voor niets ‘the city that never sleeps’, want aan slapen kom je nauwelijks toe. Het is een goede mix tussen inhoudelijke- en niet-inhoudelijke activiteiten en laat duidelijk zien dat werk en plezier binnen HVG Law hand in hand gaan. Binnen een week krijg je een goed beeld van de (internationale) praktijk, de werkwijze en de mensen binnen de organisatie. Een aanrader voor iedere ambitieuze rechtenstudent!”

Ook werken bij HVG Law?
Wij verwelkomen je graag!