Schenk Tanktransport 

HVG Law en EY M&A begeleiden Schenk Tanktransport bij de aankoop van Tanktransport Thys

Transactie

HVG Law en EY M&A hebben Schenk Tanktransport bijgestaan bij de aankoop van alle aandelen in het Belgische Tanktransport Thys.

 

Schenk Tanktransport is een vooraanstaand transportbedrijf actief op het gebied van internationaal weg- en intermodaal transport van brandstoffen, smeeroliën, gassen, chemicaliën en vloeibare meststoffen. Schenk Tanktransport heeft, naast haar hoofdvestiging in Papendrecht, vestigingen in Duitsland, België, Luxemburg en Polen. Elk van deze vestigingen heeft een vaste uitgebreide klantenkring opgebouwd, waarvoor Schenk Tanktransport door heel Europa transporten verzorgt.

 

Tanktransport Thys is gespecialiseerd in internationaal wegtransport van vloeibare food en feed producten en droge bulk food. Zij vervoert voornamelijk vloeibare, plantaardige vetten en oliën, glycerines, biergist, vruchtensappen en wijnen. Tanktransport Thys is actief in een groot deel van Europa, waaronder de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Denemarken.

 

Met de aankoop van Tanktransport Thys breidt Schenk Tanktransport haar bedrijfsactiviteiten verder uit. Met de gespecialiseerde kennis van Thys Tanktransport in en focus op de food en feed industrie, kan Schenk Tanktransport een groter gedeelte van de supply chain van haar opdrachtgevers bedienen. Tanktransport Thys heeft in Schenk Tanktransport een strategische partner gevonden om de door haar gewenste groei te kunnen realiseren.

"Wij werken vanuit een ondernemersgerichte mentaliteit aan win-win oplossingen."

Sijmen de Lange

sijmen.de.lange@hvglaw.nl +31 88 407 02 28