Part­sPoint Group

HVG Law en EY begeleiden PartsPoint Group bij acquisitie Dabeko groep

Transactie

PartsPoint en Dabeko bundelen hun krachten om hun afzetmarkt en netwerk uit te breiden.

 

PartsPoint Group, onderdeel van de AutoBinck groep, is één van de grootste importeurs, distribiteurs en verkopers van auto-onderdelen van Nederland. PartsPoint verleent haar diensten vanuit haar hoofdkantoor in Ede en haar vele vestigingen verspreid door heel Nederland en België. Door haar brede assortiment aan merken en producten is PartsPoint in staat een grote groep afnemers te bedienen.

 

De Dabeko groep is groothandelaar in banden en auto-onderdelen. Met vestigingen in Dalfsen, Coevorden, Drachten, Assen en Groningen heeft Dabeko een groot afzetgebied in het oosten en noorden van Nederland. Een van de unieke krachten van Dabeko is haar geavanceerde bandenhotel.

 

De Dabeko groep is de nieuwste toevoeging aan PartsPoint Group. De visie en bedrijfsvoering van de beide ondernemingen sluiten goed op elkaar aan. PartsPoint en Dabeko beogen met hun samenwerking hun dienstverlening nog gestroomlijnder te laten verlopen en een nog grotere groep afnemers te bereiken. Daarnaast biedt de transactie PartsPoint en Dabeko verdere mogelijkheden voor groei en het behalen van efficiëntie voordelen.

 

"Wij werken vanuit een ondernemersgerichte mentaliteit aan win-win oplossingen."

Sijmen de Lange

sijmen.de.lange@hvglaw.nl +31 6 29 08 37 50