NMi Cer­tin B.V.

EY (Jeroen Valk) and HVG Law (Martin Kaptein) hebben NMi Certin B.V. bijgestaan bij de verkoop van de aandelen in NMI Metrology & Gaming Ltd. en haar overige (internationale) gaming activiteiten aan het Amerikaanse GLI

Transactie

EY (Jeroen Valk) and HVG Law (Martin Kaptein) hebben NMi Certin B.V. bijgestaan bij de verkoop van de aandelen in NMI Metrology & Gaming Ltd. en haar overige (internationale) gaming activiteiten aan het Amerikaanse GLI.

NMi Gaming heeft meer dan 40 jaar ervaring in de gaming-industrie en biedt een compleet assortiment aan compliance-test- en auditiediensten. De testlaboratoria zijn gevestigd in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Canada, Italië en Spanje. NMi Gaming heeft uitgebreide kennis van regelgeving en procedures en een multidisciplinair team van ervaren professionals gekwalificeerd in IT, wiskunde, ISMS auditing en security testing.

NMi Gaming zal in de nabije toekomst onder het merknaam NMi Gaming blijven opereren. Klanten kunnen een “business-as-usual” aanpak verwachten, terwijl ze ook gebruik kunnen maken van het wereldwijde netwerk van GLI.