Cir­cle Soft­wa­re

HVG Law en EY Transaction Advisory Services heeft de aandeelhouders van Circle Software geadviseerd bij de verkoop van alle aandelen aan Visma

Transactie

Visma, een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische software voor de private en publieke sector in Scandinavië, de Baltische staten en de Benelux, neemt Circle Software over, marktleider in cloudsoftware voor casemanagement en samenwerking voor de publieke sector.

Visma is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid op de Nederlandse markt door diverse overnames waaronder Visma Connect, Visma Raet, ProActive, Visma Idella, PinkWeb, HR2day, Dotweb, Verzuimsignaal, PlusPort en Visma Roxit. Met de acquisitie van Circle Software zet Visma zijn uitbreiding voort in deze voor de organisatie zeer strategische regio, met nu ongeveer 350 miljoen euro omzet en meer dan 2.000 werknemers, waardoor de leidende positie op de Europese markt wordt versterkt.

Circle Software is uitgegroeid tot een van de toonaangevende experts in softwareontwikkeling en -implementatie in de publieke sector in Nederland, gespecialiseerd in casemanagement- en samenwerkingsoplossingen. Circle Software zal de positie van Visma als marktleider in op eGovernment gerichte segmenten in Nederland versterken met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheids- en onderwijsorganisaties, en van Nederlandse burgers en studenten.

“We zijn erg trots de aandeelhouders van Circle Software te hebben geadviseerd bij deze deal met Visma. Door deze acquisitie zal Circle Software deel uitmaken van de Visma-familie waardoor toekomstige groei voor haar bedrijf mogelijk wordt.”

Susan ten Haaf

susan.ten.haaf@hvglaw.nl +31 6 55 44 21 91