AutoBinck 

HVG Law en EY begeleiden AutoBinck Smart Mobility B.V. bij de acquisitie van Fleet Support Groep B.V.

Transactie

HVG Law en EY hebben AutoBinck Smart Mobility B.V. bijgestaan bij de acquisitie van alle aandelen in Fleet Support Groep B.V.

 

Fleet Support Groep is een onafhankelijke wagenparkspecialist. Zij vervult een regisseursrol bij het optimaal inrichten van het wagenparkbeheer van haar klanten. Daarnaast speelt zij in op de veranderende vraag naar zakelijke mobiliteit met mobiliteitsplatform YOR24. Dit online platform biedt mobiliteitsmanagers, maar ook de werknemers 24/7 inzicht in en controle over zakelijke mobiliteitsinvulling, met onder andere functies voor het budgetteren, plannen, registreren en declareren van zakelijke mobiliteit.

 

AutoBinck Smart Mobility is een nieuwe divisie van de AutoBinck Group, die zich richt op nieuwe vormen van mobiliteit ingegeven door nieuwe trends op mobiliteitsgebied. Tot de smart mobility tak van AutoBinck Group behoren reeds Moove Connected Mobility (expert op het gebied van automotive telematica), SnappCar (een online platform waar huurders en verhuurders van auto’s elkaar kunnen vinden), Zelfstroom (opgewekte zonne-energie als brandstof voor het opladen voor elektrische voertuigen), Bynco (een online platform voor de verkoop van occasions), AutoPoint International (koppeling vraag en aanbod voor internationale verkoop en koop van voertuigen) en Radiuz (het Radiuz platform biedt toegang tot alle vormen van mobiliteit op één kaart).

 

Fleet Support Groep is de nieuwe aanwinst van de smart mobility divisie van de AutoBinck Group. Met de gespecialiseerde kennis van Fleet Support Groep op het gebied van fleet management, breidt AutoBinck niet alleen haar consultancy services voor zakelijk mobiliteit uit, ook heeft samenwerking in het verleden uitgewezen dat het mobiliteitsplatform YOR24 van Fleet Support Groep naadloos aansluit bij de services van AutoBinck’s Radiuz. Fleet Support Groep heeft in AutoBinck een strategische partner gevonden om de door haar gewenste groei en uitbreiding te realiseren.

 

 

 

"Wij werken vanuit een ondernemersgerichte mentaliteit aan win-win oplossingen."

Sijmen de Lange

sijmen.de.lange@hvglaw.nl +31 88 407 02 28